Kategori: Gravid sex

dba gratis ting sjælland opret annonce på dba

det primære billede. Så hvis du ligger inde med nogle af disse ting, kan du med fordel begynde at sætte disse til salg først. Genbrug er in det er smart at tænke på klodens begrænsede ressourcer og få så meget ud af produkterne som muligt. Vælg kategori 1/2, nu fører DBA dig ind til en side, der ser ud som den, du kan se på billedet herunder. Klik på ikonet, indtil billedet vender rigtigt. Jeg vælger sjældent 'Haster'-ikonet, da det sender et signal om, at man er desperat og vil af med sine ting i en fart. Yderligere tilkøb Udover pakkeløsningerne, der sørger for, at din annonce bliver vist flere steder, så kan du også tilvælge, om din annonce skal markeres med et ikon, hvor der står 'Haster'.

Gratis ting: Dba gratis ting sjælland opret annonce på dba

Den øverste kategori er oftest den, der er mest relevant for dig, så oftest vil det være den, du vil ende med at vælge. Du kan også kigge med i videoen herunder, hvor du kan se, hvordan dit hjem kunne komme til at se ud, hvis du ikke kun solgte mange af dine ting på DBA, men også købte. Så er der god grund til at komme igang med at sælge dine ting på DBA. Svære er det ikke. Nogle annoncer, inden for særlige kategorier, ligger lige præcis i fire ugers tid - uanset om måneden er længere end 4 uger. Hvis der er nogle fejl ved den ting, du sælger, så skriv det også her. Min pude er ikke en børnepude, en barnevognspude eller én, du kan sove med i sengen. Nu vil DBA have dig til at indtaste, hvilket mærke din ting er fra. dba gratis ting sjælland opret annonce på dba

Gratis ting: Dba gratis ting sjælland opret annonce på dba

Sådan - nu har jeg fået skiftet mit primære billede På billedet herunder kan du se, hvordan jeg nu har fået skiftet annoncen primære billede. Det er især større ting, der bortgives, fordi de er svære at skaffe sig af med. Det skal du tage stilling til. Når annoncen er udløbet, og såfremt din ting stadig er til salg, kan du blot trykke 'Genaktiver og din annonce vil herefter leve videre på DBA en måned endnu. Her sælges også billige landbrugsmaskiner, campingvogne, både og haveredskaber. Så hvis nu, jeg helt oprigtigt ville have 200 kroner for min pude, skulle jeg måske overveje at sætte prisen op til 250 kroner - sådan ville jeg nok ende på 200 kroner, såfremt køberen er én, der prutter om prisen.

Videos

See them live for free at M - threesome, latina, doggystyle, anal, amateur. For jo flere ord, der står i annoncen, jo flere søgeord kan din annonce potentielt matche med. Rie, som du kan komme med hjem til i videoen herunder, køber nemlig det meste brugt. Den grønne koster mest, den lilla næstmest og den gule er billigst. Når du møder en side som denne betyder det, at din annonce er oprettet Sådan holder du øje med, hvordan det går med din annonce Hvis du vil tjekke, hvor stor interesse der er for din ting til salg, kan du trykke på 'Mine annoncer'. Fortæl DBA, hvilken ting du vil sætte til salg. Det koster mig kun 29 kroner om måneden at være DBAkunde.

Dba gratis ting sjælland opret annonce på dba - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *