Kategori: Fetish storpik

skedeorgasme thai wellness glostrup

sagt de var rigtig kyndige og dygtige, hvilket jo er deet der tæller og atmosfæren var let og behagelig, så jeg lod mig bare flyde væk og lade mig behandle at 4 kyndige hænder, arme, albuer. You are here: Home, kontakt, kontakt os, kontakt info Åbningstider, vi har åbent hver dag fra. Alt efter hvad du ønsker, kan massagen udføres fra let til kraftig og vi kan sætte fokus på specifikke områder, hvis du ønsker det. Der er noget helt speceilt at overgive sin krop til andres varetægt og så bare føle velvære fra fod til isse. Behandlingen afhjælper muskelinfiltrationer, spændinger og forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Alt efter hvor du har ondt eller har problemer kan vi målrette behandlingen, fra top til. Velkommen i Glostrup Thai Wellness, thai Massage og Wellness i asiastiske omgivelser. I massagen anvendes massageolie.

Glostrup ThaiWellness Thai Massage: Skedeorgasme thai wellness glostrup

Massageklinik rødovre forex åbningstider århus Hd sex film hvor hurtigt kan en struds kører
Skedeorgasme thai wellness glostrup Professionelle og søde thai massører, vi er alle uddannet til massage. Spurgt om jeg havde noget imod, at de var 2 der skulle behandle mig. Det gør vi ved at give dig en super god og autentisk thai massage i asiatiske omgivelser. Men den ene talte slet ikke danskog den anden var svær at forstå. Thai Massage, olie Massage, fod Massage, relax Massage.
Skedeorgasme thai wellness glostrup 708
Store damer uden tøj masage liste 432
Derefter fik jeg lov til at skylle mig i et brusebad. "Noget med at frigive energier". Jeg blev med det samme. Vi bruger hudvenlig, parfumefri varm olie. Vi udfører behandlingen med hænder og albuer. Kom ind i forretningen og snak med. Efter endt behandling vil du føle dig lettet og afslappet, da din krop er kommet i bedre balance, også selv om du ikke kom med et aktuelt problem. Selsmosevej 2, l, 2630, Taastrup Stationscenter. 4.7 km, rødovre Centrum 1 K,. 0.9 km, hovedvejen 104, 2600, Glostrup. 0.5 km, sydvestvej 91, 2600, Glostrup, pa Thai Wellness. 21:30, gavekort, vi har gavekortet til den holder. Deres body scrup med kaffe. God P-plads lige udenfor og det var nemt at finde med min GPS.

Skedeorgasme thai wellness glostrup - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *